BUTIK PENGANTIN ALOR SETAR,KEDAH / PELAMIN / PAKEJ PERKAHWINAN / PAKAIAN PENGANTIN / DEKORASI MEJA MAKAN BERADAB & BILIK TIDUR
BUTIK PENGANTIN IRAS PRESTIGE, KEDAH
By: iras prestige

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 15-May-2010 13:45 Email | Share | Bookmark
Terima Kasih Semua

Terima kasih kepada semua yang telah mempercayai kami untuk membuat decoration pelamin, makeup, bilik tidur, meja makan beradab dan fotografi. Insyaallah kami akan memberi service yang terbaik untuk anda semua.

Untuk tahun 2010, tempahan telah diterima sehingga bulan DEC. Buat masa sekarang, kami hanya mengambil maksimum 2 job sehari untuk menghasilkan kualiti kerja yang terbaik. Ini adalah jamiman kami untuk menghasilkan service dan menghasilkan produk yang berkualiti.

Harga yang ditawarkan di iRAS amat berpatutan dan "everyone mampu". Memandangkan ada sambutan, RM300 mini pelamin akan terus ditawarkan sepanjang tahun 2010. Cepat sebelum terlambat.

Terima kasih juga kepada partner bisness kami iaitu Adie Andaman (makeup), picturesynicate.net (Ahmad) , Miey Photography dan Amin (lori). Juga tidak lupa kepada Prestige Art yang banyak memberi tunjuk ajar dalam bisness butik pengantin. Juga tidak lupa kepada mereka yang terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam butik iRAS PRESTIGE. Doakan semoga kami suksess.

iRAS PRESTIGE boleh dihubungi melalui :
1. SMS/call 0194164006/0193685306
2. email to irasprestige@yahoo.com
3. http://irasprestige.fotopages.com atau http://irasprestige.blogspot.com
4. Facebook [irasprestige]View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net